Cassoulet Cu Cârnați

Cassoulet Cu Cârnați
Cassoulet cu cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 867 calorii, 54g de proteine, și 48G de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare de pământ, zahăr, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cârnați și Cassoulet de pui, Cassoulet Cu Cârnați Afumați, și Cassoulet de miel și cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea într-o oală mare și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu 2 inci; aduceți la fierbere și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se scoate de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 1 oră, apoi se scurge. Lipiți cuișoarele întregi în jumătățile de ceapă; adăugați în oală împreună cu morcovii, țelina și pancetta. Înfășurați cimbrul, pătrunjelul și frunzele de dafin într-o bucată de pânză de brânză, legați cu sfoară de bucătărie și adăugați în oală; acoperiți cu apă cu 1 inch. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu, se acoperă și se fierbe 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregiCuișoare întregi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Nestle cârnați în fasole; se adaugă apă pentru a acoperi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Adăugați capetele de usturoi, tăiate în jos. Acoperiți și gătiți până când fasolea este doar fragedă, dar își păstrează încă forma, întorcând cârnații la jumătate, 20 până la 30 de minute. Descoperiți și lăsați să se răcească la temperatura camerei; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
6
Între timp, faceți carnea: aruncați mielul într-un bol cu zahărul, oregano, scorțișoară, nucșoară, cuișoare măcinate, cayenne, 1 lingură fiecare ulei de măsline și sare și 1 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți mielul până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte; transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
8
Adăugați pancetta în oală; gătiți, amestecând, până când grăsimea se face, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până când sunt ușor aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Adăugați roșiile, vinul, pasta de roșii, porcinele și coaja de portocală, apoi întoarceți mielul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Tăiați o rundă de hârtie pergament și puneți-o direct pe suprafața cărnii. Se aduce la foc mic la foc mediu, apoi se reduce focul la minim, se acoperă cu capacul și se gătește până când mielul este fraged, aproximativ 2 ore. (Reglați căldura după cum este necesar pentru a menține un foc mic blând.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
12
Transferați amestecul într-un castron mare și lăsați să se răcească la temperatura camerei; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
13
Îndepărtați orice grăsime din amestecurile de fasole și miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
14
Scoateți cârnații și capetele de usturoi din fasole. Feliați cârnații în bucăți și stoarceți căței de usturoi din piele; deoparte. Aruncați plicul de plante, morcovii, țelina și jumătățile de ceapă din fasole. Aruncați coaja de portocală din miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
15
Folosind o lingură pliată, transferați aproximativ jumătate din fasole într-un cuptor olandez mare și acoperiți cu mielul (doar fasolea și mielul, nu lichidul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
16
Adăugați cârnații tăiați și cuișoarele de usturoi, apoi fasolea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
17
Se toarnă tot lichidul din amestecul de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
18
Adăugați suficient lichid de gătit pentru fasole pentru a acoperi, dacă este necesar.
19
Puneți cuptorul olandez la foc mediu-mic și aduceți amestecul la foc mic, neacoperit, aproximativ 40 de minute. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. pulsați pâinea într-un robot de bucătărie pentru a face firimituri grosiere. Aruncați cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
20
Se presară pe cassoulet, se transferă la cuptor și se coace până se rumenesc, aproximativ 1 oră, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
21
Lăsați să se odihnească 15 minute înainte de servire.
22
Fotografie realizată de Con Poulos

Ingrediente

3grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi1kilogramepicior dezosat de umăr de miel sau de porc, tăiat și tăiat în cuburi de 1 1/2 inchpicior dezosat de umăr de miel sau de porc, tăiat și tăiat în cuburi de 1 1/2 inch397ardei habeneroroșii întregi din San Marzano, zdrobiteroșii întregi din San Marzano, zdrobite4morcovi, înjumătățiți transversalmorcovi, înjumătățiți transversal0cp. legume (de exemplu, spanac)1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg2ceapațelină, înjumătățită transversalțelină, înjumătățită transversal454ardei habenerouscate fasole mare de Nord, culese și clătiteuscate fasole mare de Nord, culese și clătite1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 uncie (despre ciuperci porcini uscate, clătite1/2 uncie (despre ciuperci porcini uscate, clătite3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec2capeteusturoi (necojit), top 1/2 inch tunsusturoi (necojit), top 1/2 inch tuns4cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit1cp. legume (de exemplu, spanac)scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată0cp. legume (de exemplu, spanac)cuișoare măcinatecuișoare măcinate680ardei habenerocârnați italieni dulci, înțepați cu o furculițăcârnați italieni dulci, înțepați cu o furculiță10creveți și cu veneSare KosherSare Kosher10creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat1cp. legume (de exemplu, spanac)nucșoară proaspăt rasănucșoară proaspăt rasă3Crustă: firimituri de biscuiți grahamulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1ceapa, tocataceapa, tocata1lingura. otet de vin rosuceapă, înjumătățităceapă, înjumătățită1bandă largă coaja de portocalabandă largă coaja de portocala1Oreos dublu umplutoregano uscatoregano uscat113ardei habeneropancetta, cubuletepancetta, cubulete340ardei habeneropancetta, cubuletepancetta, cubulete3crenguțe1/4 cană de grăsime de porc1/4 cană de grăsime de porc7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpâine de aluat de o zi cubatăpâine de aluat de o zi cubată2cp. legume (de exemplu, spanac)cu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate3crenguțe1/2 varză creață feliată mărunt1/2 varză creață feliată mărunt1parmezan rasPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista