Cassoulet cu cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 867 calorii, 54g de proteine, și 48G de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare de pământ, zahăr, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cârnați și Cassoulet de pui, Cassoulet Cu Cârnați Afumați, și Cassoulet de miel și cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți fasolea într-o oală mare și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu 2 inci; aduceți la fierbere și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se scoate de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 1 oră, apoi se scurge. Lipiți cuișoarele întregi în jumătățile de ceapă; adăugați în oală împreună cu morcovii, țelina și pancetta. Înfășurați cimbrul, pătrunjelul și frunzele de dafin într-o bucată de pânză de brânză, legați cu sfoară de bucătărie și adăugați în oală; acoperiți cu apă cu 1 inch. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu, se acoperă și se fierbe 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi
Grăsime De Porc înapoi
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Apa Suplimentara
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Nestle cârnați în fasole; se adaugă apă pentru a acoperi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Adăugați capetele de usturoi, tăiate în jos. Acoperiți și gătiți până când fasolea este doar fragedă, dar își păstrează încă forma, întorcând cârnații la jumătate, 20 până la 30 de minute. Descoperiți și lăsați să se răcească la temperatura camerei; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, Opționale
6
Între timp, faceți carnea: aruncați mielul într-un bol cu zahărul, oregano, scorțișoară, nucșoară, cuișoare măcinate, cayenne, 1 lingură fiecare ulei de măsline și sare și 1 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De Pământ
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Suc De Lămâie, Opțional
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți mielul până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte; transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
8
Adăugați pancetta în oală; gătiți, amestecând, până când grăsimea se face, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până când sunt ușor aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Adăugați roșiile, vinul, pasta de roșii, porcinele și coaja de portocală, apoi întoarceți mielul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Tăiați o rundă de hârtie pergament și puneți-o direct pe suprafața cărnii. Se aduce la foc mic la foc mediu, apoi se reduce focul la minim, se acoperă cu capacul și se gătește până când mielul este fraged, aproximativ 2 ore. (Reglați căldura după cum este necesar pentru a menține un foc mic blând.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
12
Transferați amestecul într-un castron mare și lăsați să se răcească la temperatura camerei; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Îndepărtați orice grăsime din amestecurile de fasole și miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
14
Scoateți cârnații și capetele de usturoi din fasole. Feliați cârnații în bucăți și stoarceți căței de usturoi din piele; deoparte. Aruncați plicul de plante, morcovii, țelina și jumătățile de ceapă din fasole. Aruncați coaja de portocală din miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Toppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, Optional
15
Folosind o lingură pliată, transferați aproximativ jumătate din fasole într-un cuptor olandez mare și acoperiți cu mielul (doar fasolea și mielul, nu lichidul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
16
Adăugați cârnații tăiați și cuișoarele de usturoi, apoi fasolea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Toppinguri, Opționale
17
Se toarnă tot lichidul din amestecul de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
18
Adăugați suficient lichid de gătit pentru fasole pentru a acoperi, dacă este necesar.
19
Puneți cuptorul olandez la foc mediu-mic și aduceți amestecul la foc mic, neacoperit, aproximativ 40 de minute. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. pulsați pâinea într-un robot de bucătărie pentru a face firimituri grosiere. Aruncați cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
20
Se presară pe cassoulet, se transferă la cuptor și se coace până se rumenesc, aproximativ 1 oră, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
21
Lăsați să se odihnească 15 minute înainte de servire.