Cassoulet cu cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 867 calorii, 54g de proteine, și 48G de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare de pământ, zahăr, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cârnați și Cassoulet de pui, Cassoulet Cu Cârnați Afumați, și Cassoulet de miel și cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți fasolea într-o oală mare și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu 2 inci; aduceți la fierbere și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scoate de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 1 oră, apoi se scurge. Lipiți cuișoarele întregi în jumătățile de ceapă; adăugați în oală împreună cu morcovii, țelina și pancetta. Înfășurați cimbrul, pătrunjelul și frunzele de dafin într-o bucată de pânză de brânză, legați cu sfoară de bucătărie și adăugați în oală; acoperiți cu apă cu 1 inch. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu, se acoperă și se fierbe 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Cepe Roșii Tăiate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Apa Suplimentara
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Nestle cârnați în fasole; se adaugă apă pentru a acoperi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați capetele de usturoi, tăiate în jos. Acoperiți și gătiți până când fasolea este doar fragedă, dar își păstrează încă forma, întorcând cârnații la jumătate, 20 până la 30 de minute. Descoperiți și lăsați să se răcească la temperatura camerei; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, Scursă
6
Între timp, faceți carnea: aruncați mielul într-un bol cu zahărul, oregano, scorțișoară, nucșoară, cuișoare măcinate, cayenne, 1 lingură fiecare ulei de măsline și sare și 1 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De Pământ
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți mielul până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte; transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
8
Adăugați pancetta în oală; gătiți, amestecând, până când grăsimea se face, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până când sunt ușor aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
10
Adăugați roșiile, vinul, pasta de roșii, porcinele și coaja de portocală, apoi întoarceți mielul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Coaja De Portocala
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Mazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Tăiați o rundă de hârtie pergament și puneți-o direct pe suprafața cărnii. Se aduce la foc mic la foc mediu, apoi se reduce focul la minim, se acoperă cu capacul și se gătește până când mielul este fraged, aproximativ 2 ore. (Reglați căldura după cum este necesar pentru a menține un foc mic blând.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
12
Transferați amestecul într-un castron mare și lăsați să se răcească la temperatura camerei; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
13
Îndepărtați orice grăsime din amestecurile de fasole și miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
14
Scoateți cârnații și capetele de usturoi din fasole. Feliați cârnații în bucăți și stoarceți căței de usturoi din piele; deoparte. Aruncați plicul de plante, morcovii, țelina și jumătățile de ceapă din fasole. Aruncați coaja de portocală din miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Coaja De Portocala
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Cutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mazare Decojita, Optional
15
Folosind o lingură pliată, transferați aproximativ jumătate din fasole într-un cuptor olandez mare și acoperiți cu mielul (doar fasolea și mielul, nu lichidul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
16
Adăugați cârnații tăiați și cuișoarele de usturoi, apoi fasolea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Cutie De Fasole Verde, Scursă
17
Se toarnă tot lichidul din amestecul de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
18
Adăugați suficient lichid de gătit pentru fasole pentru a acoperi, dacă este necesar.
19
Puneți cuptorul olandez la foc mediu-mic și aduceți amestecul la foc mic, neacoperit, aproximativ 40 de minute. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. pulsați pâinea într-un robot de bucătărie pentru a face firimituri grosiere. Aruncați cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Ceapă Tocată (2 Cepe)
20
Se presară pe cassoulet, se transferă la cuptor și se coace până se rumenesc, aproximativ 1 oră, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
21
Lăsați să se odihnească 15 minute înainte de servire.