Cassoulet cu cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 867 calorii, 54g de proteine, și 48G de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare de pământ, zahăr, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cârnați și Cassoulet de pui, Cassoulet Cu Cârnați Afumați, și Cassoulet de miel și cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți fasolea într-o oală mare și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu 2 inci; aduceți la fierbere și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se scoate de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 1 oră, apoi se scurge. Lipiți cuișoarele întregi în jumătățile de ceapă; adăugați în oală împreună cu morcovii, țelina și pancetta. Înfășurați cimbrul, pătrunjelul și frunzele de dafin într-o bucată de pânză de brânză, legați cu sfoară de bucătărie și adăugați în oală; acoperiți cu apă cu 1 inch. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu, se acoperă și se fierbe 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi
Grăsime De Porc înapoi
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Apa Suplimentara
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Nestle cârnați în fasole; se adaugă apă pentru a acoperi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Adăugați capetele de usturoi, tăiate în jos. Acoperiți și gătiți până când fasolea este doar fragedă, dar își păstrează încă forma, întorcând cârnații la jumătate, 20 până la 30 de minute. Descoperiți și lăsați să se răcească la temperatura camerei; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Usturoi Goya®
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
6
Între timp, faceți carnea: aruncați mielul într-un bol cu zahărul, oregano, scorțișoară, nucșoară, cuișoare măcinate, cayenne, 1 lingură fiecare ulei de măsline și sare și 1 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De Pământ
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fripturi De Carne Din New York
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Mazare Decojita, Optional
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți mielul până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte; transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
8
Adăugați pancetta în oală; gătiți, amestecând, până când grăsimea se face, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până când sunt ușor aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Adăugați roșiile, vinul, pasta de roșii, porcinele și coaja de portocală, apoi întoarceți mielul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Mazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Tăiați o rundă de hârtie pergament și puneți-o direct pe suprafața cărnii. Se aduce la foc mic la foc mediu, apoi se reduce focul la minim, se acoperă cu capacul și se gătește până când mielul este fraged, aproximativ 2 ore. (Reglați căldura după cum este necesar pentru a menține un foc mic blând.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
12
Transferați amestecul într-un castron mare și lăsați să se răcească la temperatura camerei; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Îndepărtați orice grăsime din amestecurile de fasole și miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
14
Scoateți cârnații și capetele de usturoi din fasole. Feliați cârnații în bucăți și stoarceți căței de usturoi din piele; deoparte. Aruncați plicul de plante, morcovii, țelina și jumătățile de ceapă din fasole. Aruncați coaja de portocală din miel.
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazare Decojita, Optional
15
Folosind o lingură pliată, transferați aproximativ jumătate din fasole într-un cuptor olandez mare și acoperiți cu mielul (doar fasolea și mielul, nu lichidul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
16
Adăugați cârnații tăiați și cuișoarele de usturoi, apoi fasolea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
17
Se toarnă tot lichidul din amestecul de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
18
Adăugați suficient lichid de gătit pentru fasole pentru a acoperi, dacă este necesar.
19
Puneți cuptorul olandez la foc mediu-mic și aduceți amestecul la foc mic, neacoperit, aproximativ 40 de minute. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. pulsați pâinea într-un robot de bucătărie pentru a face firimituri grosiere. Aruncați cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi Asortați
20
Se presară pe cassoulet, se transferă la cuptor și se coace până se rumenesc, aproximativ 1 oră, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
21
Lăsați să se odihnească 15 minute înainte de servire.