Cassoulet este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 616 calorii, 42G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, picioarele de rață confitate, piperul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Cassoulet, Cassoulet, și Cassoulet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Acoperiți fasolea cu apă rece cu 2 inci într-un castron mare și înmuiați 8 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se scurge într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Transferați fasolea într-o oală de 6 până la 8 litri și aduceți la fierbere cu 8 căni de apă rece, bulion, pastă de roșii, ceapă și 2 linguri de usturoi. Puneți țelină, cimbru, frunze de dafin, cuișoare, crenguțe de pătrunjel și boabe de piper în pânză de brânză și legați-le într-un pachet cu sfoară pentru a face un buchet garni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Pasta De Tomate
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Pătrunjel
țelină
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi
Fasole
Bulion
Ceapă
Cimbru
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați buchet garni la fasole, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până când fasolea este aproape fragedă, 45 de minute până la 1 oră. Se amestecă roșiile cu suc și se fierbe până când fasolea este doar fragedă, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
Buchet Garni
Fasole
1
Îndepărtați toată pielea și grăsimea de pe picioarele de rață și tăiați pielea și grăsimea în bucăți de 1/2 inch. Separați carnea de rață de oase, lăsând-o în bucăți mari și transferați carnea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
Rață întreagă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați oase în oala de fasole.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Gătiți pielea și grăsimea de rață cu 1/4 cană de apă rece rămasă într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecând, până când apa este evaporată și grăsimea este redată, aproximativ 5 minute. Continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când pielea este crocantă, încă 3 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați crăpăturile cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, lăsând grăsimea în tigaie. (Ar trebui să aveți aproximativ 1/4 cană de grăsime; dacă nu, adăugați ulei de măsline.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Tigaie
5
Cârnați maro în loturi în grăsime în tigaie, apoi transferați în castron cu carne de rață, rezervând tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Rață întreagă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
6
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Adăugați usturoiul rămas de lingură în grăsime în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând, 1 minut. Se amestecă firimiturile de pâine și se gătește, amestecând, până devine auriu pal, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul tocat, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și crăpături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Piper
Sare
1
Scoateți buchetul garni și oasele de rață din fasole și aruncați, apoi amestecați kielbasa, carnea de rață, restul de linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Kielbasa
Piper
Fasole
Rață întreagă
Carne
Sare
2
Cassoulet de oală în caserolă, distribuind uniform carnea și fasolea. (Carnea și fasolea trebuie să fie la același nivel cu lichidul; dacă sunt scufundate, turnați excesul de lichid înapoi în oală și fierbeți până se reduce, apoi turnați înapoi în caserolă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Polonic
Grăsime De Porc înapoi
3
Întindeți pesmetul topping uniform peste cassoulet și coaceți, neacoperit, în treimea inferioară a cuptorului, până când barbotarea și crusta sunt aurii, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
* Disponibil la unele măcelării și D ' Artagnan (800-327-8246).
1
* Cassoulet poate fi asamblat (dar nu copt) cu 1 zi înainte. Se răcește caserola înainte de a adăuga topping, apoi se acoperă și se răcește, acoperit slab.
2
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de coacere.