Cassoulet
Cassoulet este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 616 calorii, 42G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, picioarele de rață confitate, piperul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Cassoulet, Cassoulet, și Cassoulet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți fasolea cu apă rece cu 2 inci într-un castron mare și înmuiați 8 până la 12 ore.
Se scurge într-o strecurătoare.
Transferați fasolea într-o oală de 6 până la 8 litri și aduceți la fierbere cu 8 căni de apă rece, bulion, pastă de roșii, ceapă și 2 linguri de usturoi. Puneți țelină, cimbru, frunze de dafin, cuișoare, crenguțe de pătrunjel și boabe de piper în pânză de brânză și legați-le într-un pachet cu sfoară pentru a face un buchet garni.
Adăugați buchet garni la fasole, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până când fasolea este aproape fragedă, 45 de minute până la 1 oră. Se amestecă roșiile cu suc și se fierbe până când fasolea este doar fragedă, încă aproximativ 15 minute.
Îndepărtați toată pielea și grăsimea de pe picioarele de rață și tăiați pielea și grăsimea în bucăți de 1/2 inch. Separați carnea de rață de oase, lăsând-o în bucăți mari și transferați carnea într-un castron.
Adăugați oase în oala de fasole.
Gătiți pielea și grăsimea de rață cu 1/4 cană de apă rece rămasă într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecând, până când apa este evaporată și grăsimea este redată, aproximativ 5 minute. Continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când pielea este crocantă, încă 3 până la 6 minute.
Transferați crăpăturile cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, lăsând grăsimea în tigaie. (Ar trebui să aveți aproximativ 1/4 cană de grăsime; dacă nu, adăugați ulei de măsline.)
Cârnați maro în loturi în grăsime în tigaie, apoi transferați în castron cu carne de rață, rezervând tigaie.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Adăugați usturoiul rămas de lingură în grăsime în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând, 1 minut. Se amestecă firimiturile de pâine și se gătește, amestecând, până devine auriu pal, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul tocat, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și crăpături.
Scoateți buchetul garni și oasele de rață din fasole și aruncați, apoi amestecați kielbasa, carnea de rață, restul de linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Cassoulet de oală în caserolă, distribuind uniform carnea și fasolea. (Carnea și fasolea trebuie să fie la același nivel cu lichidul; dacă sunt scufundate, turnați excesul de lichid înapoi în oală și fierbeți până se reduce, apoi turnați înapoi în caserolă.)
Întindeți pesmetul topping uniform peste cassoulet și coaceți, neacoperit, în treimea inferioară a cuptorului, până când barbotarea și crusta sunt aurii, aproximativ 1 oră.
* Disponibil la unele măcelării și D ' Artagnan (800-327-8246).
* Cassoulet poate fi asamblat (dar nu copt) cu 1 zi înainte. Se răcește caserola înainte de a adăuga topping, apoi se acoperă și se răcește, acoperit slab.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de coacere.