Nevoie de o curs principal fără lactate? Cassoulet în stil Toulouse ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 83g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 1143 calorii. Pentru $ 4.73 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de picioare confitate de rață, ulei vegetal, roșii de prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Toulouse sausage cassoulet, Casoulet de fermă în stil casnic, și Cassoulet-stil cârnați ' n ' fasole.
Instrucțiuni
1
Puneți cârligele de șuncă, cuburile de umăr de porc și pielea într-un vas mare; condimentează ușor cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Într-un castron, acoperiți fasolea cu 3 centimetri de apă și înmuiați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Umăr De Porc
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
A doua zi, într-o cratiță medie, acoperiți carnea de porc sărată și pielea condimentată cu apă. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc moderat până când pielea este suplă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Porc
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Se scurge și se răcește. Puneți la frigider carnea de porc sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Porc
4
Tăiați pielea de porc în 5 bucăți lungi, rulați fiecare bucată într-un mănunchi și legați-o cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
5
Uscați cârligele de șuncă și cuburile de umăr de porc cu un prosop de hârtie. Într-o caserolă din fontă foarte mare, emailată, încălziți grăsimea de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
6
Adăugați jumătate din cuburile de porc și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor peste tot; transferați pe o farfurie. Repetați cu cuburile de porc rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Adăugați cârligele de șuncă în caserolă și rumeniți-le ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
8
Adăugați morcovii și ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa este aurie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați pancetta și rumeniți-o ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
10
Adăugați prosciutto, capul de usturoi și roșia și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Usturoi Goya®
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
11
Adăugați 2 litri de bulion, buchetul garni, mănunchiurile de piele de porc și carnea de porc rumenită și sucurile sale și aduceți la fierbere. Acoperiți caserola și fierbeți ușor ragoul la foc mic timp de 1 1/2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12
Scurgeți fasolea. Într-o cratiță mare, acoperiți fasolea cu apă și aduceți la fierbere la foc moderat. Fierbeți fasolea timp de 3 minute, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
13
Adăugați fasolea în ragou și fierbeți până când fasolea este doar fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
14
Lăsați ragoul să se răcească, apoi dați-l la frigider peste noapte.
15
Îndepărtați cât mai mult din grăsimea solidificată de pe suprafața raguului; rezervați 1/4 cană de grăsime.
16
Lăsați ragoul să revină la temperatura camerei. Alegeți cârligele de șuncă, pancetta și prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
17
Tăiați carnea în bucăți de mușcătură; aruncați oasele, pielea și zgârierea. Alegeți mănunchiurile de piele de porc și capul de usturoi și rezervați. Aruncați buchetul garni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Usturoi Goya®
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
18
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
19
Aduceți ragoul la foc mic.
20
Tăiați carnea de porc sărată albită în bucăți mici. Strângeți căței de usturoi fierți într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Sare De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
21
Adăugați carnea de porc sărată și cățelele de usturoi crude și procesați până la o pastă netedă. Se amestecă pasta în ragout și se fierbe la foc mic timp de 15 minute, amestecând ocazional. Se amestecă toate carnea gătită și vindecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Sare De Porc
22
Între timp, aranjați picioarele confitate de rață într-un vas de copt și prăjiți doar până se încălzesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
23
Scoateți carnea din oase în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
24
Tăiați pielea în benzi. Aruncați oasele.
25
Întoarceți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
26
Desfaceți și derulați pachetele de piele de porc. Căptușiți fundul unei caserole de faianță de 5 până la 6 litri cu pielea de porc, cu partea grasă în jos. Folosind o lingură mare cu fante, transferați jumătate din ragout în caserola de faianță. Se acoperă cu confitul de rață într-un strat uniform, apoi se acoperă cu restul de ragout.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
27
Adăugați restul de 2 căni de bulion în lichidul de gătit din caserola din fontă și condimentați ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
28
Se toarnă lichidul peste ragou și se strecoară cu 2 linguri de grăsime degresată rezervată.
29
Coaceți cassouletul timp de 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
30
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
31
Adăugați cârnații și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
32
Lăsați să se răcească, apoi tăiați cârnații în bucăți de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
33
Reduceți temperatura cuptorului la 27
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
34
Amestecați ușor pielea care s-a format pe cassoulet. Cuibărește în cârnați și stropește cu restul de 2 linguri de grăsime rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
35
Se presară cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
36
Coaceți cassouletul timp de 1 oră mai mult, până când se rumeneste bogat la suprafață.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
37
Transferați într-un suport căptușit cu pânză și lăsați să se odihnească cel puțin 20 de minute înainte de servire.