Nevoie de o curs principal fără lactate? Cassoulet în stil Toulouse ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 83g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 1143 calorii. Pentru $ 4.73 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de picioare confitate de rață, ulei vegetal, roșii de prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Toulouse sausage cassoulet, Casoulet de fermă în stil casnic, și Cassoulet-stil cârnați ' n ' fasole.
Instrucțiuni
1
Puneți cârligele de șuncă, cuburile de umăr de porc și pielea într-un vas mare; condimentează ușor cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Într-un castron, acoperiți fasolea cu 3 centimetri de apă și înmuiați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Umăr De Porc
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
A doua zi, într-o cratiță medie, acoperiți carnea de porc sărată și pielea condimentată cu apă. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc moderat până când pielea este suplă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Porc
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se scurge și se răcește. Puneți la frigider carnea de porc sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Porc
4
Tăiați pielea de porc în 5 bucăți lungi, rulați fiecare bucată într-un mănunchi și legați-o cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Uscați cârligele de șuncă și cuburile de umăr de porc cu un prosop de hârtie. Într-o caserolă din fontă foarte mare, emailată, încălziți grăsimea de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Adăugați jumătate din cuburile de porc și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor peste tot; transferați pe o farfurie. Repetați cu cuburile de porc rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Adăugați cârligele de șuncă în caserolă și rumeniți-le ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
8
Adăugați morcovii și ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa este aurie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați pancetta și rumeniți-o ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
10
Adăugați prosciutto, capul de usturoi și roșia și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
11
Adăugați 2 litri de bulion, buchetul garni, mănunchiurile de piele de porc și carnea de porc rumenită și sucurile sale și aduceți la fierbere. Acoperiți caserola și fierbeți ușor ragoul la foc mic timp de 1 1/2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12
Scurgeți fasolea. Într-o cratiță mare, acoperiți fasolea cu apă și aduceți la fierbere la foc moderat. Fierbeți fasolea timp de 3 minute, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Adăugați fasolea în ragou și fierbeți până când fasolea este doar fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
14
Lăsați ragoul să se răcească, apoi dați-l la frigider peste noapte.
15
Îndepărtați cât mai mult din grăsimea solidificată de pe suprafața raguului; rezervați 1/4 cană de grăsime.
16
Lăsați ragoul să revină la temperatura camerei. Alegeți cârligele de șuncă, pancetta și prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
17
Tăiați carnea în bucăți de mușcătură; aruncați oasele, pielea și zgârierea. Alegeți mănunchiurile de piele de porc și capul de usturoi și rezervați. Aruncați buchetul garni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
18
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
19
Aduceți ragoul la foc mic.
20
Tăiați carnea de porc sărată albită în bucăți mici. Strângeți căței de usturoi fierți într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Sare De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
21
Adăugați carnea de porc sărată și cățelele de usturoi crude și procesați până la o pastă netedă. Se amestecă pasta în ragout și se fierbe la foc mic timp de 15 minute, amestecând ocazional. Se amestecă toate carnea gătită și vindecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Sare De Porc
22
Între timp, aranjați picioarele confitate de rață într-un vas de copt și prăjiți doar până se încălzesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
23
Scoateți carnea din oase în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
24
Tăiați pielea în benzi. Aruncați oasele.
25
Întoarceți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
26
Desfaceți și derulați pachetele de piele de porc. Căptușiți fundul unei caserole de faianță de 5 până la 6 litri cu pielea de porc, cu partea grasă în jos. Folosind o lingură mare cu fante, transferați jumătate din ragout în caserola de faianță. Se acoperă cu confitul de rață într-un strat uniform, apoi se acoperă cu restul de ragout.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
27
Adăugați restul de 2 căni de bulion în lichidul de gătit din caserola din fontă și condimentați ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
28
Se toarnă lichidul peste ragou și se strecoară cu 2 linguri de grăsime degresată rezervată.
29
Coaceți cassouletul timp de 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
30
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
31
Adăugați cârnații și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
32
Lăsați să se răcească, apoi tăiați cârnații în bucăți de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
33
Reduceți temperatura cuptorului la 27
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
34
Amestecați ușor pielea care s-a format pe cassoulet. Cuibărește în cârnați și stropește cu restul de 2 linguri de grăsime rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
35
Se presară cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
36
Coaceți cassouletul timp de 1 oră mai mult, până când se rumeneste bogat la suprafață.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
37
Transferați într-un suport căptușit cu pânză și lăsați să se odihnească cel puțin 20 de minute înainte de servire.