Casoulet În Stil Toulouse

Casoulet În Stil Toulouse
Nevoie de o curs principal fără lactate? Cassoulet în stil Toulouse ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 83g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 1143 calorii. Pentru $ 4.73 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de picioare confitate de rață, ulei vegetal, roșii de prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Toulouse sausage cassoulet, Casoulet de fermă în stil casnic, și Cassoulet-stil cârnați ' n ' fasole.

Instrucțiuni

1
Puneți cârligele de șuncă, cuburile de umăr de porc și pielea într-un vas mare; condimentează ușor cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Într-un castron, acoperiți fasolea cu 3 centimetri de apă și înmuiați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Umăr De PorcUmăr De Porc
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
A doua zi, într-o cratiță medie, acoperiți carnea de porc sărată și pielea condimentată cu apă. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc moderat până când pielea este suplă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se scurge și se răcește. Puneți la frigider carnea de porc sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
4
Tăiați pielea de porc în 5 bucăți lungi, rulați fiecare bucată într-un mănunchi și legați-o cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Uscați cârligele de șuncă și cuburile de umăr de porc cu un prosop de hârtie. Într-o caserolă din fontă foarte mare, emailată, încălziți grăsimea de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Adăugați jumătate din cuburile de porc și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor peste tot; transferați pe o farfurie. Repetați cu cuburile de porc rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
7
Adăugați cârligele de șuncă în caserolă și rumeniți-le ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
8
Adăugați morcovii și ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa este aurie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Adăugați pancetta și rumeniți-o ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
10
Adăugați prosciutto, capul de usturoi și roșia și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
11
Adăugați 2 litri de bulion, buchetul garni, mănunchiurile de piele de porc și carnea de porc rumenită și sucurile sale și aduceți la fierbere. Acoperiți caserola și fierbeți ușor ragoul la foc mic timp de 1 1/2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
12
Scurgeți fasolea. Într-o cratiță mare, acoperiți fasolea cu apă și aduceți la fierbere la foc moderat. Fierbeți fasolea timp de 3 minute, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
13
Adăugați fasolea în ragou și fierbeți până când fasolea este doar fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
14
Lăsați ragoul să se răcească, apoi dați-l la frigider peste noapte.
15
Îndepărtați cât mai mult din grăsimea solidificată de pe suprafața raguului; rezervați 1/4 cană de grăsime.
16
Lăsați ragoul să revină la temperatura camerei. Alegeți cârligele de șuncă, pancetta și prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
17
Tăiați carnea în bucăți de mușcătură; aruncați oasele, pielea și zgârierea. Alegeți mănunchiurile de piele de porc și capul de usturoi și rezervați. Aruncați buchetul garni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
18
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
19
Aduceți ragoul la foc mic.
20
Tăiați carnea de porc sărată albită în bucăți mici. Strângeți căței de usturoi fierți într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Sare De PorcSare De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
21
Adăugați carnea de porc sărată și cățelele de usturoi crude și procesați până la o pastă netedă. Se amestecă pasta în ragout și se fierbe la foc mic timp de 15 minute, amestecând ocazional. Se amestecă toate carnea gătită și vindecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Sare De PorcSare De Porc
22
Între timp, aranjați picioarele confitate de rață într-un vas de copt și prăjiți doar până se încălzesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
23
Scoateți carnea din oase în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
24
Tăiați pielea în benzi. Aruncați oasele.
25
Întoarceți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
26
Desfaceți și derulați pachetele de piele de porc. Căptușiți fundul unei caserole de faianță de 5 până la 6 litri cu pielea de porc, cu partea grasă în jos. Folosind o lingură mare cu fante, transferați jumătate din ragout în caserola de faianță. Se acoperă cu confitul de rață într-un strat uniform, apoi se acoperă cu restul de ragout.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
27
Adăugați restul de 2 căni de bulion în lichidul de gătit din caserola din fontă și condimentați ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
28
Se toarnă lichidul peste ragou și se strecoară cu 2 linguri de grăsime degresată rezervată.
29
Coaceți cassouletul timp de 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
30
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
31
Adăugați cârnații și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
32
Lăsați să se răcească, apoi tăiați cârnații în bucăți de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
33
Reduceți temperatura cuptorului la 27
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
34
Amestecați ușor pielea care s-a format pe cassoulet. Cuibărește în cârnați și stropește cu restul de 2 linguri de grăsime rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
35
Se presară cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
36
Coaceți cassouletul timp de 1 oră mai mult, până când se rumeneste bogat la suprafață.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
37
Transferați într-un suport căptușit cu pânză și lăsați să se odihnească cel puțin 20 de minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții10
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista