Caserolă pufoasă de șuncă, porumb și brânză
Caserola Puffy Ham, porumb și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 230 calorii. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, șuncă, boabe de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Ham și brânză hash caserola maro, și Omletă Pufoasă De Porumb.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Înveliți un vas de suflet de 1 1/2 litru cu spray de gătit; se presară cu pesmet.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit.
Se pune la foc mediu-mare.
Adăugați porumb și ceapă verde; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Se ia de pe foc și se amestecă șunca; pus deoparte.
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Puneți făina într-o cratiță mică. Adăugați treptat lapte, amestecând cu un tel de sârmă până se omogenizează. Gatiti la foc mediu 3 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza și piperul.
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mediu cu mixerul la viteză mare până când sunt groase și palide (aproximativ 5 minute). Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte la gălbenușurile de ou, amestecând continuu. Se amestecă amestecul de porumb; pus deoparte.
Bateți albușurile de ou (la temperatura camerei) și crema de tartru într-un castron mare cu mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de porumb. Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou rămas.
Se toarnă amestecul în vasul de suflet pregătit.
Coaceți la 325 timp de 1 oră sau până când este umflat și auriu.