Caserolă picant de cartofi dulci
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare americană. Încercați să faceți acasă caserola picant cu cartofi dulci. Această garnitură are 193 de calorii, 2 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 6 și costă 55 de cenți per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sare kosher, usturoi, piper măcinat și cartofi dulci. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45%, ceea ce este bun. Rețete similare sunt Caserola de cartofi dulci picanți, Coji de cartofi dulci coapte de două ori cu streusel de nuci pecan (denumită caserolă individuală de cartofi dulci) și Coji de cartofi dulci de două ori cu Streusel de nuci pecan (denumită caserolă individuală de cartofi dulci).
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mare, amestecați cartofii dulci cu uleiul de măsline, oregano, sare, piper, praf de chipotle și usturoi până când cartofii sunt acoperiți uniform. Aranjați cartofii dulci într-o tavă rotundă de sticlă de 9 1/2 inch, aranjați în cercuri concentrice suprapuse, până când vasul este umplut. Acoperiți cu folie și coaceți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Scoateți folia și adăugați smântâna. Introduceți caserola la cuptor și continuați coacerea, neacoperită, până devine aurie cu margini crocante încă 20 de minute.