Caserolă de pui cu migdale

Caserolă de pui cu migdale
Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, caserola de pui cu migdale ar putea fi o rețetă grozavă fără gluten de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine, 37 g de grăsimi și un total de 497 de calorii. Pentru 1,32 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 8. Mergeți la magazin și cumpărați ouă fierte, suc de lămâie, smântână și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 36%. Caserola de pui cu migdale II, caserola de pui cu migdale II și caserola de curcan cu migdale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele 12 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
2
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Kilograme șuncă Rasă Complet Fiartă1-1/2 Kilograme șuncă Rasă Complet Fiartă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii (6 Până La 8 Uncii) Brânză Elvețiană, Tăiată în Sferturi6 Felii (6 Până La 8 Uncii) Brânză Elvețiană, Tăiată în Sferturi
3
Se amestecă fulgii de porumb cu unt; se presara peste branza. Top cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
Ceapa Rasa TocataCeapa Rasa Tocata
Inghetata Sau Frisca, OptionalInghetata Sau Frisca, Optional
1-1/2 Kilograme șuncă Rasă Complet Fiartă1-1/2 Kilograme șuncă Rasă Complet Fiartă
4
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Crengute De Rozmarin, Descapate2 Crengute De Rozmarin, Descapate
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista