Caserolă de piure de cartofi, Rutabaga și păstârnac cu ceapă caramelizată

Caserolă de piure de cartofi, Rutabaga și păstârnac cu ceapă caramelizată
Caserola de piure de cartofi, rutabaga și păstârnac cu ceapă caramelizată este un aperitiv care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 15 g de grăsime și un total de 341 de calorii. Pentru 1,27 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână cartofi, usturoi, păstârnac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 46%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Caserolă de piure de cartofi, Rutabagan și păstârnac cu ceapă caramelizată, Rutabaga cremoasă de piure cu ceapă caramelizată și Caserolă de piure de cartofi încărcat cu bacon și ceapă caramelizată.

Instrucțiuni

1
Combinați bulionul de pui, cartofii, rutabagas, păstârnac, usturoiul, frunza de dafin și cimbru într-o oală mare. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura și acoperiți parțial. Se fierbe până când legumele sunt foarte fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
D Mix De RisottoD Mix De Risotto
12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită
RutabagaRutabaga
Slănină Slabă De Bună Calitate Sau O Pancetta De 4 Uncii, TocatăSlănină Slabă De Bună Calitate Sau O Pancetta De 4 Uncii, Tocată
PăstârnacPăstârnac
Ciuperci Proaspete întregi, Tăiate în SferturiCiuperci Proaspete întregi, Tăiate în Sferturi
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Carne De Porc Măcinată (de Preferință Berkshire Crescută Natural)Carne De Porc Măcinată (de Preferință Berkshire Crescută Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ 1 Kilogram)2 Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ 1 Kilogram)
2
Scurgere.
3
Transferați legumele într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Chipsuri De Murături DulciChipsuri De Murături Dulci
4
Adăugați 1/2 cană de unt sau margarină. Folosiți un mixer electric, bateți amestecul până când se face piure, dar încă gros. Asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boluri Mici Umplute Cu Muștar4 Boluri Mici Umplute Cu Muștar
7-8 Căni Cuburi De Umplutură (crutoane)7-8 Căni Cuburi De Umplutură (crutoane)
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De ZahărAproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De Zahăr
5
Transferați piureul de legume într-o tavă de copt unsă cu unt de 13 x 9 x 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
(12 Oz. Pachet) Chipsuri De Ciocolată Semidulce(12 Oz. Pachet) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
6
Topiți restul de 1/4 de cană de unt sau margarina într-o tigaie mare mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7-8 Căni Cuburi De Umplutură (crutoane)7-8 Căni Cuburi De Umplutură (crutoane)
Echipamente pe care le vei folosi
Fileuri De Somon Dezosate Fara Piele, Taiate In Cuburi MiciFileuri De Somon Dezosate Fara Piele, Taiate In Cuburi Mici
7
Adăugați ceapa tăiată felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Paste Gemelli Sau Paste Fusilli Tăiate Scurt1 Cană Paste Gemelli Sau Paste Fusilli Tăiate Scurt
8
Se caleste pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
9
Se caleste pana ce ceapa este frageda si aurie, aproximativ 15 minute. Asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boluri Mici Umplute Cu Muștar4 Boluri Mici Umplute Cu Muștar
1 Cană Paste Gemelli Sau Paste Fusilli Tăiate Scurt1 Cană Paste Gemelli Sau Paste Fusilli Tăiate Scurt
10
Întindeți ceapa uniform peste piureul de legume. Caserola poate fi preparată cu până la 1 zi înainte. Acoperiți și dați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită
1 Cană Paste Gemelli Sau Paste Fusilli Tăiate Scurt1 Cană Paste Gemelli Sau Paste Fusilli Tăiate Scurt
Provolone Mărunțit Sau Mozzarella Sau O Combinație A Celor 2Provolone Mărunțit Sau Mozzarella Sau O Combinație A Celor 2
11
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Chifle Cu Seminte De Susan, Taiate In Jumatate Si Coapte La AburChifle Cu Seminte De Susan, Taiate In Jumatate Si Coapte La Abur
12
Coaceți, descoperit, timp de 25 de minute sau până când este încălzit și blatul începe să devină crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
Chifle Cu Seminte De Susan, Taiate In Jumatate Si Coapte La AburChifle Cu Seminte De Susan, Taiate In Jumatate Si Coapte La Abur
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Revista