Caserolă de piure de cartofi, Rutabaga și păstârnac cu ceapă caramelizată
Caserola de piure de cartofi, rutabaga și păstârnac cu ceapă caramelizată este un aperitiv care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 15 g de grăsime și un total de 341 de calorii. Pentru 1,27 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână cartofi, usturoi, păstârnac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 46%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Caserolă de piure de cartofi, Rutabagan și păstârnac cu ceapă caramelizată, Rutabaga cremoasă de piure cu ceapă caramelizată și Caserolă de piure de cartofi încărcat cu bacon și ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
Combinați bulionul de pui, cartofii, rutabagas, păstârnac, usturoiul, frunza de dafin și cimbru într-o oală mare. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura și acoperiți parțial. Se fierbe până când legumele sunt foarte fragede, aproximativ 30 de minute.
Transferați legumele într-un bol mare.
Adăugați 1/2 cană de unt sau margarină. Folosiți un mixer electric, bateți amestecul până când se face piure, dar încă gros. Asezonați cu sare și piper.
Transferați piureul de legume într-o tavă de copt unsă cu unt de 13 x 9 x 2 inci.
Topiți restul de 1/4 de cană de unt sau margarina într-o tigaie mare mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa tăiată felii.
Se caleste pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Se caleste pana ce ceapa este frageda si aurie, aproximativ 15 minute. Asezonați cu sare și piper.
Întindeți ceapa uniform peste piureul de legume. Caserola poate fi preparată cu până la 1 zi înainte. Acoperiți și dați la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți, descoperit, timp de 25 de minute sau până când este încălzit și blatul începe să devină crocant.