Caserolă de pere cu cartofi dulci

Caserola cu pere de cartofi dulci necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 2 g de grăsimi și un total de 187 de calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, primești un aperitiv care servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr brun, unt, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 36%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt Coji de cartofi dulci coapți de două ori cu streusel de nuci pecan (denumită caserolă individuală de cartofi dulci), Coji de cartofi dulci coapte de două ori cu Streusel de cartofi dulci (denumită și caserolă individuală de cartofi dulci) și Coji de cartofi dulci de două ori cu Streusel de nuci caserolă de cartofi dulci).
Instrucțiuni
Înțepăți cartofii dulci și puneți-le pe o farfurie care poate fi folosită la microunde. Se pune la microunde, descoperit, la putere maximă timp de 13-15 minute sau până când se înmoaie. Misto. Curățați și tăiați în 1/4-inch. felii; pus deoparte.
Într-un castron mare care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde, combinați zahărul brun și amidonul de porumb. Se amestecă sucul de portocale și sucul de pere până se omogenizează. Se amestecă untul și sarea. Puneți la microunde, neacoperit, la putere maximă timp de 1-1/2 până la 2 minute, amestecând la fiecare 30 de secunde, sau până când amestecul se îngroașă și clocotește. Se amestecă stafidele.
Într-un 8-in. farfurie pătrată care poate fi folosită la microunde, acoperită cu spray de gătit, puneți un strat de jumătate din cartofi dulci, pere și sos. Repetați straturile. Acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 8-10 minute sau până când perele sunt fragede.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.