Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariene și vegane în cutia de rețete, caserola cu trei fasole la cuptor ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest aperitiv are 170 de calorii , 9 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Pentru 57 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați fasole coptă cu bacon, fasole chili, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 61% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dip mexican cu trei brânzeturi , gem cu trei fructe de pădure și stromboli cu trei carne .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați pe un 11-in uns. x 7 inchi. vas de copt. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 1 oră. Descoperi; Coaceți 15-20 de minute mai mult sau până când devine clocotită.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman