Caserolă cu Spaetzle, varză murată și cârnați

Caserola cu Spaetzle, varză murată și cârnați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 481 calorii, 19g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână varză murată, zahăr brun, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. 56 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Încercați Caserola Cu Varză Murată Și Cârnați, Caserola cu cârnați și varză murată, și Spaetzle de ardei roșu în sos de cremă de muștar cu cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o strecurătoare de metal.
Bateți împreună făina și sarea într-un bol.
Se amestecă ouăle și apa și se toarnă în amestecul de făină. Se amestecă pentru a forma un aluat.
Aduceți o oală cu apă la fierbere.
Așezați aluatul spaetzle în strecurătoarea unsă și puneți strecurătoarea peste oala cu apă. Folosiți o spatulă flexibilă pentru a împinge aluatul în apa clocotită prin găurile din strecurătoare. Se amestecă spaetzle în timp ce fierb. Când au plutit în vârf, sunt gata (aproximativ 5 minute). Scoateți spaetzle-ul din apa clocotită și puneți-l într-un vas de copt de 9x9 inci.
Așezați slănina într-o tigaie la foc mediu și gătiți, amestecând des, până când slănina este crocantă, aproximativ 8 minute.
Scoateți slănina, lăsând picăturile în tigaie și puneți-le deoparte. Gatiti ceapa in aceeasi tigaie cu slanina pana se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu până se spumează și amestecați mărul și zahărul brun. Gatiti si amestecati pana cand marul este moale, aproximativ 5 minute.
Transferați slănina gătită, ceapa și varza murată în tigaie și gătiți, amestecând des, până când aromele s-au amestecat, aproximativ 5 minute.
Se toarnă amestecul de varză murată în vasul de copt de 9x9 inci deasupra spaetzle.
Așezați bucățile de kielbasa într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde și gătiți la putere maximă într-un cuptor cu microunde până când cârnații sunt fierbinți și și-au pierdut culoarea roz, 2 sau 3 minute.
Transferați cârnații în vasul de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la barbotare, aproximativ 15 minute.