Caserolă cu cotlet de porc cu mere
Caserola cu cotlet de porc cu mere necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 26,79 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 515 g de proteine, 107 g de grăsimi și un total de 3802 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, ulei de canolan, tartă de mere și stafide. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 65%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserolă de cotlet de porc cu mere, Caserolă de cotlet de porc și mere și Caserolă de cotlet de porc.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, rumeniți carnea în ulei timp de aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte sau până când un termometru arată 145°.
Se ia de pe foc si se tine la cald. (
Lăsați carnea să stea 5 minute înainte de a o adăuga în vasul de copt.
Între timp, într-o cratiță mare, combinați apa, untul, mărul și stafidele; aduce la fierbere. Se amestecă amestecul de umplutură.
Se ia de pe foc; se acopera si se lasa sa stea 5 minute. Pufează cu o furculiță.
Transferați într-o unsoare puțin adâncă de 1 qt. vas de copt. Top cu carne. Se pune supa peste carne și umplutură.
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 30-35 de minute sau până când se încălzește.