Caserola verde muștar de pâine de porumb Donnasue

Caserola verde muștar de pâine de porumb Donnasue
Caserola verde muștar de porumb Donnasue ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 751 calorii, 42G de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână amestec de biscuiți, fripturi de șuncă gătite în prealabil, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma amestecul de brioșe de porumb, puteți urma acest fel principal cu Porumb Brioșă Churros ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Ingredientul Secret (muștar Dijon): salată caldă de fasole verde cu șalotă și muștar, Caserola De Pâine De Porumb, și Caserola De Pâine De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați o caserolă de 2 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gătiți verdeața de muștar, ceapa și usturoiul prăjit până când ceapa este translucidă și verdeața de muștar este ofilită și redusă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar VerdeMustar Verde
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scurgeți amestecul de verdeață într-o strecurătoare dacă este foarte suculent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Se amestecă amestecul de brioșe de porumb, amestecul de biscuiți, ouăle și laptele împreună într-un castron mare pentru a face un aluat; se amestecă muștarul Dijon și sarea frăgezitoare condimentată, apoi se amestecă ușor verdeața gătită, șunca și amestecul de brânză mexicană până se combină bine. Răsturnați amestecul în vasul de caserolă pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Brioșă De PorumbAmestec De Brioșă De Porumb
Brânză MexicanăBrânză Mexicană
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1/2 Lb. Johnsonville® Mild Ground Italian Cârnați, Gătiți și Mărunțiți1/2 Lb. Johnsonville® Mild Ground Italian Cârnați, Gătiți și Mărunțiți
VerziiVerzii
(Keebler)(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)(tub Mare)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și o scobitoare introdusă în centrul caserolei iese curată, aproximativ 50 de minute. Dacă caserola începe să se rumenească prea repede, acoperiți vasul cu folie parțial prin timpul de gătit. Opriți cuptorul și lăsați caserola să stea 15 minute în cuptorul fierbinte înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gunderloch Estate Riesling Dry. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate98
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista