Caserola Ușoară De Ton Cu Macaroane

Caserola Ușoară De Ton Cu Macaroane
Caserola ușoară de ton cu macaroane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 375 calorii, 21g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 52 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână pesmet, unt, ton și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Caserola Cu Macaroane De Ton, Caserola Cu Macaroane De Ton, și Caserola Cu Macaroane De Ton.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti macaroanele de cot in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cot MacaroaneCot Macaroane
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți și întoarceți macaroanele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se amestecă 1/4 cană unt, 1/4 cană lapte și brânză pudră din plic în macaroanele gătite. Amestecați crema de supă de ciuperci, ton și 1/2 cană de lapte în macaroane și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Macaroane și BrânzăMacaroane și Brânză
Macaroane FierteMacaroane Fierte
UntUnt
BrânzăBrânză
LapteLapte
TonTon
5
Se toarnă amestecul de macaroane în vasul de copt pregătit; top cu brânză Cheddar și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
MacaroaneMacaroane
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Amestecați firimiturile de pâine, untul topit și mărarul într-un bol mic; presărați peste stratul de brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
PesmetPesmet
UntUnt
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și toppingul de pesmet este ușor rumenit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și roscinct. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista