Caserola Ușoară De Porumb

Caserola Ușoară De Porumb
Caserola ușoară de porumb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 4 porții cu 430 calorii, 6g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de unt, cremă de brânză, sare de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Caserola Ușoară De Porumb, Caserola Ușoară De Porumb, și Caserola Ușoară De Porumb Cu Brânză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas mic de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Amestecați împreună crema de brânză și untul într-un bol de amestecare. Îndoiți ușor porumbul, arpagicul și sarea de ceapă și transformați amestecul în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Sare De CeapăSare De Ceapă
UntUnt
ArpagicArpagic
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit, neacoperit, până când se încălzește și se fierbe, aproximativ 40 de minute. Se amestecă caserola după primele 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista