Caserola Simplă De Piure De Cartofi Dulci

Reteta simpla caserola piure de cartofi dulci este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest fel de mâncare are 277 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de unt, sirop de arțar, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Piure caserola de cartofi dulci cu Bourbon, Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan), și Caserola De Cartofi Piure.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x12 inci.
Mash cartofii dulci într-un castron cu lapte, adăugând laptele puțin la un moment dat până când cartofii au consistența dorită.
Întindeți cartofii dulci în vasul de copt pregătit.
Aduceți siropul de arțar și untul la fiert într-o cratiță și turnați amestecul de sirop fierbinte peste cartofii dulci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii dulci sunt fierbinți și toppingul a început să gătească într-un caramel lipicios, 20 până la 30 de minute.