Caserola Rapidă De Fasole Lima
Rețeta caserola rapidă de fasole Lima poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. O porție conține 195 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 66 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la Taste of Home necesită fâșii de slănină, procesează brânză americană, fasole baby lima și ceapă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încearcă Caserola De Fasole Lima, Caserola De Fasole Lima, și Caserola Clasică De Fasole Lima pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți slănina până când este crocantă.
Scoateți pe prosopul de hârtie; scurgeți, rezervând 1 lingură de picături.
Se sotează ceapa în picături până se înmoaie. Se amestecă supa, brânza, fasolea și slănina. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 5 minute sau până când brânza se topește. Lingura într-un 1-1/2-qt ung. caserola.
Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 20-30 de minute sau până când caserola este Bulbuc și fasole sunt fragede.
Garnisiți cu brânză suplimentară, dacă doriți.