Caserola Mexicană

Caserola mexicană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 488 calorii, 23g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați cheddar-jack, mix de condimente taco, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma rulourile de cină semilună, puteți urma acest fel principal cu Bare Ușoare De Caramel ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caserola mexicană de pâine de porumb-faceți o cină mexicană cu caserolă ușor de făcut și reîncălzită bine, Caserola Mexicană Cu Ouă, și Caserola Mexicană.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, amestecați carnea de vită, amestecul de condimente taco și porumbul.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Lingură în vas de copt din sticlă de 12x8 inci (2 litri) UNS; se presară cu 1 cană de brânză.
Separați sau tăiați aluatul în 2 dreptunghiuri lungi (dacă utilizați rulouri de semilună, apăsați perforațiile pentru a sigila).
Așezați deasupra amestecului de carne.
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Se coace la 375 de 15 până la 20 de minute.