Caserola Maro Hash La Cuptor

Nevoie de o curs principal fără gluten? Caserola maro hash la cuptor ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 532 calorii. Un amestec de cremă knudsen, ceapă, cremă condensată de supă de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Caserola Maro Hash, Caserola Maro Hash, și Caserola Maro Hash.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Gatiti slanina, ceapa si ardeii in tigaie mare la foc mediu-mare 5 min. sau până când slănina este crocantă, amestecând ocazional.
Se transferă într-un castron mare.
Adăugați cartofi, supă, smântână și 1 cană de brânză; se amestecă ușor. Puneți lingura în vasul de copt de 13x9 inci; acoperiți cu brânza rămasă.
Coaceți 40 până la 45 min. sau până se încălzește.