Caserola Italiană De Brunch
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați caserola italiană de Brunch. Această rețetă face 8 porții cu 457 calorii, 24g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola Italiană De Brunch, Caserola Italiană De Brunch, și Caserolă De Brunch Italiană Peste Noapte.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați carcasele din cârnați. Gătiți cârnații într-o tigaie mare, amestecând până când cârnații se sfărâmă și nu mai sunt roz; scurgere.
Adăugați ceapa verde și următoarele 3 ingrediente în tigaie. Saut 4 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă ardeii grași prăjiți.
Întindeți 4 căni de cuburi de pâine într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. Se acoperă cu jumătate din fiecare amestec de cârnați și brânză. Repetați cu pâinea rămasă, cârnații și brânza.
Bateți împreună ouăle și laptele.
Se toarnă amestecul de ouă peste pâine. Acoperiți și răciți 8 ore.
Coaceți, acoperit, la 325 timp de 1 oră sau până când este fierbinte și fierbinte.