Caserola Italiană
Caserola italiană necesită în jur 3 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 788 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,83 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână piper, carne de vită măcinată, sare de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 74%. Încercați Caserola Italiană, Caserola De Pui Italiană, și Caserola Italiană De Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie mare, carne de vită măcinată maro și ceapă. Se amestecă roșiile, pasta de roșii, sarea, pătrunjelul, sarea și piperul de usturoi și se fierbe la foc mic timp de 3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Într-un vas de caserolă de 2 litri, combinați tăiței și amestecul de carne. Se acoperă cu felii de brânză și se coace timp de 15 până la 20 de minute sau până când brânza se topește.