Caserola Grecească Cu Tăiței (Pastitsio)

Caserola Grecească Cu Tăiței (Pastitsio)
Caserola greacă de tăiței (Pastitsio) durează în jur 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 619 calorii, 29G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. 322 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher, chimen măcinat, tăiței cu ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 69%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Caserola Grecească Cu Tăiței (Pastitsio), Caserola Pastitsio Grecească, și Pastitsio Grecesc Delicios {Stil Caserolă}.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. Gatiti taiteii pana se inmoaie, dar inca fermi pana la muscatura, amestecand ocazional, 7-9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgeți și transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați ceapa, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Gatiti, amestecand ocazional pana se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Adăugați usturoiul și gătiți până când este aromat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Adăugați mielul, chimenul, coriandrul, scorțișoara, condimentul, 1 linguriță sare și restul de 1/4 linguriță piper. Gatiti, amestecand frecvent, pana la fiert, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Adăugați sosul de roșii și menta. Aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
10
Pentru sos: fierbeți laptele și smântâna la foc mediu într-o cratiță cu fundul greu mediu. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Adăugați brânza și bateți până când brânza este topită și sosul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
12
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Adăugați sosul de carne în paste și aruncați bine până când tăiței sunt acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
14
Transferați amestecul în vasul de copt. Puneți sosul de brânză uniform deasupra și coaceți până se rumenesc, 25 până la 30 de minute. Se răcește timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Se presară cu mentă tocată dacă se folosește și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Revista