Caserola Fierbinte De Salată Germană De Cartofi

Caserola Fierbinte De Salată Germană De Cartofi
Caserola fierbinte de salată Germană de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 291 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați sare, maioneză, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Încercați Caserola Germană De Cartofi, Caserola Germană de cartofi și cârnați, și Salată Germană De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți cartofii la fiert într-o oală mare cu apă sărată. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Scurgeți; transferați cartofii într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie; se sfărâmă și se presară peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Încălziți o tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati telina si ceapa verde pana cand telina este frageda, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați legumele în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Bateți maioneza, oțetul, zahărul, muștarul, sarea și piperul negru într-un castron până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
MaionezăMaioneză
MuștarMuștar
OțetOțet
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Se toarnă amestecul peste cartofi și se amestecă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
10
Se presară cu brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită, 20 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germana poate fi asociată cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista