Caserola Divină

Caserola Divină
Caserola divină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 849 calorii, 32g de proteine, și 61G de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 2,14 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de pastă de roșii, sos worcestershire, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Caserola Divină, Caserola Divină De Pui, și Pui Divin.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
Într-o tigaie la foc mediu, rumeniți carnea de vită măcinată până când nu apare roz; scurgeți excesul de grăsime. Se amestecă pasta de roșii, sosul Worcestershire, sosul fierbinte și oregano; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Pasta De TomatePasta De Tomate
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Sos FierbinteSos Fierbinte
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Într-o tigaie separată, topiți 2 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Sotati ceapa tocata pana devine translucida. Într-un castron mediu, combinați brânza de vaci, crema de brânză, smântâna și ceapa sotată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Așezați 1/2 din tăiței gătite în fundul unei farfurii cu caserole de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
7
Stropiți cu 1/2 din untul topit. Acoperiți cu amestec de brânză. Aruncați tăiței rămași cu untul topit rămas și întindeți peste amestecul de brânză. Acoperiți cu amestec de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
UntUnt
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CarneCarne
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții5
Scor De Sănătate14
Revista