Caserola Divină
Caserola divină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 849 calorii, 32g de proteine, și 61G de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 2,14 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de pastă de roșii, sos worcestershire, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Caserola Divină, Caserola Divină De Pui, și Pui Divin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Într-o tigaie la foc mediu, rumeniți carnea de vită măcinată până când nu apare roz; scurgeți excesul de grăsime. Se amestecă pasta de roșii, sosul Worcestershire, sosul fierbinte și oregano; pus deoparte.
Într-o tigaie separată, topiți 2 linguri de unt la foc mediu.
Sotati ceapa tocata pana devine translucida. Într-un castron mediu, combinați brânza de vaci, crema de brânză, smântâna și ceapa sotată.
Așezați 1/2 din tăiței gătite în fundul unei farfurii cu caserole de 2 litri.
Stropiți cu 1/2 din untul topit. Acoperiți cu amestec de brânză. Aruncați tăiței rămași cu untul topit rămas și întindeți peste amestecul de brânză. Acoperiți cu amestec de carne.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute sau până la bule.