Caserola de vită măcinată a lui Michele

Caserola de vită măcinată a lui Michele
Caserola de vită măcinată a lui Michele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,61 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 616 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este perfect pentru Toamna. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piper măcinat, brânză cheddar, legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi legumele amestecate, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 67%. Încercați Caserola De Tăiței De Vită Măcinată, Homestyle Caserola De Vită Măcinată, și Caserola de vită măcinată a doamnei Geraldine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 13x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Gătiti și amestecați carnea de vită măcinată, cârnații, ceapa și ardeiul gras împreună într-o tigaie mare la foc mediu până când carnea de vită și cârnații se rumenesc complet și se sfărâmă, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scurgeți grăsimea din tigaie și reveniți la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Amestecați făina, sarea, oregano și piperul negru în amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Se toarnă sosul de spaghete peste amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
6
Adăugați legume amestecate; aduceți amestecul la foc mic și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
7
Transferați amestecul în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Rulați aluatul de semilună într-un strat plat deasupra amestecului de vită; presărați brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când aluatul este auriu și brânza este topită, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista