Caserola De Vită Cu Cartofi Stratificați
Caserola de vită cu cartofi stratificați necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 568 calorii, 48G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită făină, brânză Cheddar ascuțită, sare și fulgi de pătrunjel. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Caserola stratificată de vită și cartofi, Caserola De Vită Stratificată, și Caserola stratificată cu carne de vită măcinată și paste făinoase sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare. Se amestecă făina, rozmarinul, piperul și sarea până se omogenizează; adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza până se topește.
Spoon 2 cani tocană într-un Uns 2-1/2 qt. vas de copt.
Strat cu jumătate din amestecul de cartofi și sos.
Strat cu tocană rămasă, cartofi și sos.
Se acoperă și se coace la 400 de euro timp de 45-50 de minute sau până când cartofii sunt fragede. Într-un cuptor cu microunde, topiți untul rămas. Se amestecă biscuiții, pătrunjelul și praful de usturoi.
Se presara peste caserola.
Coaceți, neacoperit, cu 5-10 minute mai mult sau până când bubbly și topping este maro auriu.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.