Caserola de vinete din New Orleans ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 528 calorii. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 30 de minute. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pesmet, usturoi, bulb de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Caserola De Vinete, Caserola De Vinete, și Caserola de vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Feliați vinetele cu grosimea de 3/4 inch și presărați fiecare parte cu sare. Lăsați feliile să se scurgă într-o strecurătoare așezată în chiuvetă timp de 2 până la 3 ore. Ștergeți excesul de sare, dar nu clătiți felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Așezați feliile într-o tigaie mare cu aproximativ 2 sau 3 linguri de apă. Acoperiți și aburiți la foc mediu până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți și tăiați feliile în cuburi de 3/4 inch.
4
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o farfurie de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți cuburile de vinete timp de aproximativ 10 minute pentru a le usca ușor, amestecând ocazional. Se amestecă usturoiul și se gătește până se parfumează, încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Transferați vinetele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Gatiti fenicul in tigaie pana cand se inmoaie, 5-8 minute; transferați în castron cu vinete. În aceeași tigaie, rumeniți cârnații de porc și carnea de vită măcinată, rupând carnea în bucăți în timp ce gătește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente De Salvie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați carne în amestecul de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Scurgeți excesul de grăsime din tigaie; gătiți țelina, ceapa și ardeiul verde până când țelina a început să devină fragedă și ceapa este translucidă, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Transferați legumele în castron cu vinete și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Amestecați ardeiul cayenne și sosul fierbinte în amestec, combinând bine vinetele și carnea; amestecați ușor orezul fiert. Verificați condimentele și adăugați sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Orez Fiert
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
13
Așezați amestecul în vasul de caserolă pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
14
Presărați caserola cu firimituri și stropiți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
15
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la cald, aproximativ 40 de minute.