Caserola de umplutură de curcan și pâine de porumb

Turcia și Cornbread umplutura caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 358 calorii. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de amestec original, lapte, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma afine uscate, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Pentru Micul Dejun ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola de umplutură de curcan și pâine de porumb, Curcan și umplutură de porumb, și Caserola de umplutură de pui și pâine de porumb.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți fundul și partea laterală a caserolei de 3 litri cu spray de scurtare sau gătit.
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți supa și 1 1/4 căni de lapte până la fierbere, amestecând frecvent. Se amestecă mazărea, merisoarele și ceapa.
Se încălzește până la fierbere, amestecând frecvent; se ia de pe foc. Se amestecă curcanul și amestecul de umplutură. Lingură în caserolă.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase până se omogenizează.
Se toarnă peste amestecul de umplutură.
Coaceți descoperit 35 până la 40 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.