Caserola De Stridii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola de stridii. Această rețetă face 8 porții cu 371 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână pesmet grosier, sos Worcestershire, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola De Stridii, Caserola De Stridii, și Caserola Pentru Sos De Stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc. Ungeți un vas de copt superficial de 2 litri.
Întindeți firimiturile de pâine într-o tigaie cu 4 fețe și coaceți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci ușor.
Bateți împreună ouăle, smântâna, laptele, sucul de lămâie, sosul Worcestershire, pătrunjelul și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper într-un castron mediu. Amestecați ușor stridiile și firimiturile de pâine.
Se toarnă în vasul de copt și se coace până când crema este setată și blatul este auriu, 25 până la 30 de minute.
Lagier Meredith Muntele Veeder Valea Napa Syrah ' 06
Pesmetul poate fi prăjit cu 3 zile înainte și păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei.