Caserola De Squash De Țară

Caserola De Squash De Țară
Caserola de squash de țară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 224 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 183 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți unt, dovlecei, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Caserola De Mic Dejun La Țară, Caserola De Pui De Țară, și Caserola De Țară Franceză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 300 de grade F (150 de grade C). Ungeți o farfurie de 7 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ardeiul gras, ceapa, dovlecelul, dovlecelul și bulionul de pui. Aduceți la foc mic și gătiți până când legumele s-au înmuiat, aproximativ 10 minute. Folosiți mai mult bulion dacă este necesar pentru a menține amestecul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți legumele de pe foc și amestecați supa de ciuperci condensată, smântâna și 3/4 din amestecul de umplutură; se toarnă în vasul de caserolă pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
4
Presărați amestecul de umplutură rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc deasupra, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista