Caserola De Squash De Țară
Caserola de squash de țară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 224 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 183 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți unt, dovlecei, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Caserola De Mic Dejun La Țară, Caserola De Pui De Țară, și Caserola De Țară Franceză.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 300 de grade F (150 de grade C). Ungeți o farfurie de 7 inci.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ardeiul gras, ceapa, dovlecelul, dovlecelul și bulionul de pui. Aduceți la foc mic și gătiți până când legumele s-au înmuiat, aproximativ 10 minute. Folosiți mai mult bulion dacă este necesar pentru a menține amestecul umed.
Scoateți legumele de pe foc și amestecați supa de ciuperci condensată, smântâna și 3/4 din amestecul de umplutură; se toarnă în vasul de caserolă pregătit.
Presărați amestecul de umplutură rămas deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc deasupra, aproximativ 30 de minute.