Caserola De Squash De Țară

Caserola De Squash De Țară
Caserola de squash de țară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 224 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 183 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți unt, dovlecei, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Caserola De Mic Dejun La Țară, Caserola De Pui De Țară, și Caserola De Țară Franceză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 300 de grade F (150 de grade C). Ungeți o farfurie de 7 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ardeiul gras, ceapa, dovlecelul, dovlecelul și bulionul de pui. Aduceți la foc mic și gătiți până când legumele s-au înmuiat, aproximativ 10 minute. Folosiți mai mult bulion dacă este necesar pentru a menține amestecul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți legumele de pe foc și amestecați supa de ciuperci condensată, smântâna și 3/4 din amestecul de umplutură; se toarnă în vasul de caserolă pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
4
Presărați amestecul de umplutură rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc deasupra, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista