Caserola De Sparanghel
Caserola de sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 2,15 USD pe porție. O porție conține 385 calorii, 17g de proteine, și 28G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, făină, sparanghel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Caserola cu sparanghel și șuncă, Caserola De Sparanghel, și Caserola Cu Șuncă Și Sparanghel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o caserolă de dimensiuni medii.
Puneți ouăle într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere și scoateți-o imediat de pe foc. Acoperiți și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Se scoate din apa fierbinte, se răcește, se curăță și se toacă.
Într-o cratiță grea, topiți untul. Se amestecă făina, sarea și piperul; amestecați bine. Se amestecă treptat 3/4 cană de lichid de sparanghel rezervat și laptele; gatiti (amestecand continuu) pana cand sosul se ingroasa si se omogenizeaza . Dacă amestecul este prea gros, se poate adăuga mai mult lichid de sparanghel sau lapte până când amestecul atinge consistența dorită. Se amestecă sosul Worcestershire și ardeiul cayenne.
Scoateți tigaia de pe foc.
Puneți sparanghelul, ouăle, brânza și migdalele în caserolă. Repetați stratificarea până când sunt utilizate toate ingredientele. Puneți sosul peste straturi și presărați cu firimituri.
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 20 de minute; sau până când se rumenesc cu bule și ușor.