Caserola de recoltare a orezului sălbatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 225 calorii, 18g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită condimente de pasăre, bucăți de caju, țelină și pui. Este perfect pentru Toamna. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 5 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 37%. Rețete similare sunt Recoltați Orez Sălbatic, Recoltați Tigaie De Orez Sălbatic, și Recoltați Tigaie De Orez Sălbatic.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, pui brun și țelină în unt. Într-un castron mare, combinați supa și bulionul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De Verjuic
2
Adăugați ciupercile, ceapa, orezul, condimentul de pasăre și amestecul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt. Se acopera si se coace la 350 CP timp de 1 ora. Descoperiți și coaceți timp de 30 de minute. Se amestecă; se presară cu caju. Reveniți la cuptor timp de 15 minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper