Caserola De Recoltare A Orezului Sălbatic

Caserola De Recoltare A Orezului Sălbatic
Caserola de recoltare a orezului sălbatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 225 calorii, 18g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită condimente de pasăre, bucăți de caju, țelină și pui. Este perfect pentru Toamna. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 5 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 37%. Rețete similare sunt Recoltați Orez Sălbatic, Recoltați Tigaie De Orez Sălbatic, și Recoltați Tigaie De Orez Sălbatic.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, pui brun și țelină în unt. Într-un castron mare, combinați supa și bulionul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați ciupercile, ceapa, orezul, condimentul de pasăre și amestecul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt. Se acopera si se coace la 350 CP timp de 1 ora. Descoperiți și coaceți timp de 30 de minute. Se amestecă; se presară cu caju. Reveniți la cuptor timp de 15 minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Revista