Caserola de pui și orez sălbatic

Caserola de pui și orez sălbatic
Caserola de pui și orez sălbatic necesită în jur 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 256 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, smântână, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Încercați Caserola De Pui Și Orez Sălbatic, Caserola de orez cu pui și sălbatic, și Caserola De Orez Sălbatic De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați pieptul de pui într-un vas mare cu apă, vin, sare, pudră de curry, ceapă și țelină. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scoate de pe foc, se strecoară (rezervând bulion) și se dă la frigider pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3
Scoateți carnea de pui din os și tăiați-o în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
4
Pregătiți amestecul de orez conform instrucțiunilor pachetului. Înlocuiți cantitatea specificată de lichid cu aceeași cantitate de bulion rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Într-un castron mare combinați puiul, orezul și ciupercile. Se amestecă în smântână și supă. Puneți lingura în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate15
Revista