Caserola de pui și orez sălbatic necesită în jur 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 256 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, smântână, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Încercați Caserola De Pui Și Orez Sălbatic, Caserola de orez cu pui și sălbatic, și Caserola De Orez Sălbatic De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați pieptul de pui într-un vas mare cu apă, vin, sare, pudră de curry, ceapă și țelină. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se scoate de pe foc, se strecoară (rezervând bulion) și se dă la frigider pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Scoateți carnea de pui din os și tăiați-o în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
4
Pregătiți amestecul de orez conform instrucțiunilor pachetului. Înlocuiți cantitatea specificată de lichid cu aceeași cantitate de bulion rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Într-un castron mare combinați puiul, orezul și ciupercile. Se amestecă în smântână și supă. Puneți lingura în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 oră.