Caserola De Pui Și Fasole Verde Make-Ahead
Rețeta de pui și caserola de fasole verde ar putea satisface pofta americană în jur 1 oră și 10 minute. O porție conține 195 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piept de pui, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Caserola De Fasole Verde Make-Ahead, Caserola De Fasole Verde Make-Ahead, și Salată picantă de fasole verde cu Tofu de susan-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți umplutura conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați pui; se presara cu piper. Gatiti 5 min. pe fiecare parte sau până când puiul este gata (165F); transferați în vasul de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit.
Gatiti si amestecati fasolea, ciupercile si ceapa in aceeasi tigaie 6 pana la 8 min. sau până când fasolea și ceapa sunt crocante-fragede.
Se presară cu făină; gatiti si amestecati 1 min. Se amestecă bulionul; se fierbe 3 min. sau până se îngroașă, amestecând frecvent.
Adăugați cremă de brânză; gatiti si amestecati 2 pana la 3 min. sau până se topește. Lingura peste pui; top cu umplutura. La frigider până la 24 de ore.
Încălziți cuptorul la 204°.
Coaceți caserola (neacoperită) 30 min. sau până se încălzește.