Caserola De Pui Cu Brânză
Caserola de pui cu brânză este o fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 219 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 909 de fani. Un amestec de broccoli, unt, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola De Pui Cu Brânză, Caserola De Pui Cu Brânză, și Caserola De Pui Cu Brânză.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F. În castron mare, se amestecă puiul, sosul de paste și legumele.
Se toarnă într-o tigaie pătrată de 9 inci.
Într-un castron mic, amestecați amestecul Bisquick, parmezanul și untul cu furculița sau blenderul de patiserie până se sfărâmă. Se amestecă oul.
Se presară peste amestecul de pui.
Coaceți 20 până la 22 de minute sau până când toppingul este maro auriu deschis.