Caserola de pui a bunicii
Caserola de pui a bunicii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,2 USD pe porție. O porție conține 464 calorii, 25g de proteine, și 30g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pesmet panko, pui, cremă de supă de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine panko, puteți urma acest fel principal cu Caramel Apple Crisp ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Caserola de șuncă a bunicii, Caserola de Hamburger a bunicii, și Caserola de cartofi dulci a bunicii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați puiul în fundul vasului de copt de 13 x 9 inci. Puneți supa uniform peste pui și acoperiți cu brânză mărunțită.
În castron mediu se amestecă împreună unt topit și pesmet.
Se presară peste vasul de copt.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până la bule.