Caserola de porumb dulce fără ouă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 398 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână porumb, amestec de pâine de porumb, porumb de miez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Zucchini Porumb Dulce Hash Ou Skillet, Aluat comestibil pentru biscuiți (fără ouă și fără lactate), și Pâine Cu Lingură De Cartofi Dulci Fără Gluten Fără Porumb.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Se amestecă porumbul cu miez întreg, porumbul în stil cremă și pâinea de porumb se amestecă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb întreg De Kernel
Porumb Cremă
Amestec De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă margarina topită în castron; se amestecă. Îndoiți smântâna în amestecul de porumb până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
¼ Cană Grămadă De Făină
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă într-un vas de copt pătrat de 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile s-au rumenit și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 45 de minute până la 1 oră. Se răcește în tigăi timp de 5 minute înainte de servire.