Caserola De Orez Cu Pui Și Sălbatic

Nevoie de o curs principal fără gluten? Caserola de orez cu pui și sălbatic ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 416 calorii, 22g de proteine, și 23g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Cap la magazin și ridica crema, pui, dressing, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma orezul alb cu gătit rapid, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este destul de bun. Încercați Orez Sălbatic Și Caserolă De Pui, Caserola de pui și orez sălbatic, și Caserola De Orez Sălbatic De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul intr-o cratita mare conform instructiunilor pachetului, folosind 2 cutii de supa de pui in loc de apa.
Adăugați ciuperci înainte de ultimele 5 minute.
Se amestecă puiul, pansamentul și smântâna; lingura într-un vas de copt ușor uns de 2 litri.
Coaceți la 325 timp de 30 de minute sau până când se încălzește bine.
Lăsați să stea 10 minute.