Caserola De Orez

Caserola De Orez
Caserola de orez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 257 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 64 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați lapte, porumb, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola de cârnați-orez, amestec de supă de ceapă uscată și multe altele alcătuiesc o caserolă economică și gustoasă, Orez verde (Broccoli, brânză și caserolă de orez), și Caserola de orez a mamei.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați orezul, 1 cană de brânză, porumb, lapte, smântână și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
SmântânăSmântână
BrânzăBrânză
PorumbPorumb
LapteLapte
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați într-o caserolă de 1 litru și presărați brânza rămasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
4
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când brânza este topită și vasul este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista