Caserola de orez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 257 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 64 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați lapte, porumb, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola de cârnați-orez, amestec de supă de ceapă uscată și multe altele alcătuiesc o caserolă economică și gustoasă, Orez verde (Broccoli, brânză și caserolă de orez), și Caserola de orez a mamei.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați orezul, 1 cană de brânză, porumb, lapte, smântână și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Smântână
Brânză
Porumb
Lapte
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Transferați într-o caserolă de 1 litru și presărați brânza rămasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
4
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când brânza este topită și vasul este încălzit.