Caserola de morcovi a bunicii
Caserola de morcovi a bunicii necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 482 calorii, 7g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,09 USD pe porție. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de morcovi pentru bebeluși, biscuiți rotunzi cu unt, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserola de pui a bunicii, Caserola De Morcovi, și Caserola De Morcovi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați morcovii și ceapa într-o cratiță mare și umpleți cu aproximativ 1 inch de apă. Aduceți la fierbere, apoi aburiți la foc mediu până când morcovii sunt suficient de fragezi pentru a străpunge cu o furculiță, 5 până la 10 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească ușor.
Într-un castron mare, amestecați împreună maioneza, zahărul și brânza. Se amestecă morcovii și ceapa până se acoperă uniform.
Transferați într-o farfurie. Se acoperă cu biscuiți sfărâmați.
Coaceți timp de 20 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când sosul este bubuit și blatul este prăjit.