Caserola de mic dejun savuroasă cu un Trio de toppinguri: gem de ciuperci și ceapă, roșii și Pesto și salsa de fasole neagră de Avocado

Reteta caserola mic dejun savuros cu un Trio de topping-uri: ciuperci și gem de ceapa, rosii si Pesto si avocado fasole neagră Salsan este gata în aproximativ 1 oră și 35 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $ 3.97 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acest curs principal are 767 calorii, 37g de proteine, și 42G de grăsime per portie. Este perfect pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați jalapeno, brânză cheddar, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Torturi de fasole neagră cu salsa de Avocado și roșii, Enchiladas de pui de fasole neagră cu salsa picantă de Avocado-roșii, și Trio de topping-uri de înghețată fructată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru caserolă: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați un vas de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați ouăle și laptele până se amestecă bine.
Adăugați crutoanele și aruncați până când sunt bine acoperite.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați.
Se toarnă în vasul de copt pregătit și se coace până se rumenesc și se umflă, 45 până la 50 de minute.
Lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.
Pentru gemul de ceapă și ciuperci: într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați uleiul de măsline. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa, ciupercile, zahărul, oțetul și sarea și piperul, după gust.
Se amestecă totul împreună și se fierbe timp de 5 minute. Întoarceți focul la minim și gătiți, amestecând des pentru a preveni arderea, până când ceapa este caramelizată, 20 până la 25 de minute. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească. Acoperiți și refrigerați până când sunteți gata de servit.
Combinați toate ingredientele într-un castron mediu și amestecați. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Se amestecă toate ingredientele împreună, se acoperă și se dă la frigider până este gata de servit.
Serviți caserola savuroasă cu toppingurile asortate.;
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Drappier Brut Nature Andrixt și Michel Pinot Noir zero dozaj cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Drappier Brut Nature Și Michel Pinot Noir Dozaj Zero]()
Drappier Brut Nature Și Michel Pinot Noir Dozaj Zero
Pentru iubitorii de senzații pure, am creat un 100% Pinot Noir cuv aproximativ fără dozare. Conține doar zahărul rezidual natural al vinului la mai puțin de 2g pe sticlă. În plus, utilizarea unui minim absolut de sulf conferă vinului libertatea de a se exprima în totalitate. Pe nas există fructe clare și în același timp coapte. La gust este vertical și pur, cu finețe și prospețime abundente.Culoare auriu Vermilion. Nas de struguri negri proaspăt presați, de fructe roșii, albe și citrice. Gust amplu cu carne de piersică de vie și buchet de ierburi aromate. Mici note picante în finisaj. O șampanie fină, bine tricotată, de mare puritate.Ideal ca aperitiv. Acompaniamentul perfect pentru fructe de mare, sashimi sau chiar brânză moale de capră.