Caserola de mic dejun savuroasă cu un Trio de toppinguri: gem de ciuperci și ceapă, roșii și Pesto și salsa de fasole neagră de Avocado

Caserola de mic dejun savuroasă cu un Trio de toppinguri: gem de ciuperci și ceapă, roșii și Pesto și salsa de fasole neagră de Avocado
Reteta caserola mic dejun savuros cu un Trio de topping-uri: ciuperci și gem de ceapa, rosii si Pesto si avocado fasole neagră Salsan este gata în aproximativ 1 oră și 35 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $ 3.97 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acest curs principal are 767 calorii, 37g de proteine, și 42G de grăsime per portie. Este perfect pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați jalapeno, brânză cheddar, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Torturi de fasole neagră cu salsa de Avocado și roșii, Enchiladas de pui de fasole neagră cu salsa picantă de Avocado-roșii, și Trio de topping-uri de înghețată fructată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru caserolă: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați un vas de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați ouăle și laptele până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați crutoanele și aruncați până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
3
Adăugați ingredientele rămase și amestecați.
4
Se toarnă în vasul de copt pregătit și se coace până se rumenesc și se umflă, 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.
6
Pentru gemul de ceapă și ciuperci: într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați uleiul de măsline. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa, ciupercile, zahărul, oțetul și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
GemGem
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se amestecă totul împreună și se fierbe timp de 5 minute. Întoarceți focul la minim și gătiți, amestecând des pentru a preveni arderea, până când ceapa este caramelizată, 20 până la 25 de minute. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească. Acoperiți și refrigerați până când sunteți gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mediu și amestecați. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Se amestecă toate ingredientele împreună, se acoperă și se dă la frigider până este gata de servit.
2
Serviți caserola savuroasă cu toppingurile asortate.;
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista