Caserola de mic dejun cu șuncă și ouă cu aragaz lent

Slow-aragaz sunca si ou mic dejun caserola este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 422 calorii, 28G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruyincrucrore, cartofi maro hash, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola De Mic Dejun Cu Aragaz Lent, și Caserola De Mic Dejun Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Aliniați laturile aragazului lent de 4 până la 5 litri cu folie care a fost pliată în treimi; pulverizați cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, bateți ouăle, jumătate și jumătate, sare, piper negru și roșu cu biciul. Rezervați 3/4 cană de brânză Cheddar și 2 linguri de ceapă verde; pus deoparte. Într-un castron mic, amestecați împreună brânzeturile rămase.
Puneți jumătate din cartofi, spanac, șuncă, ceapă verde rămasă și brânză în aragaz lent. Repetați straturile.
Se toarnă amestecul de ouă peste straturi.
Capac; gatiti la foc mic 4 pana la 5 ore sau la foc mare 2 1/2 pana la 3 ore sau pana cand temperatura ajunge la 71° in centru si amestecul de oua este setat.
Presărați brânză rezervată și ceapă verde deasupra caserolei. Acoperiți; gatiti cu 10 minute mai mult sau pana se topeste branza.
Îndepărtați folia înainte de servire slăbind marginile cu cuțitul de masă.