Caserola de mic dejun cu somon afumat și cartofi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de mic dejun cu somon afumat și cartofi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 365 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, unt, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu somon afumat și Bagel, Somon afumat, Collards și cartofi dulci mic dejun Scramble, și Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Aranjați pâinea pe foaia de copt cu margini.
Coaceți până la auriu pal, aproximativ 5 minute, apoi răciți.
Vas de copt din sticlă de 11x7 inci cu unt. Topiți 2 linguri de unt cu ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mic.
Adăugați cartofi. Se amestecă pentru a acoperi și aranja într-un singur strat. Acoperiți și gătiți până când cartofii sunt aproape fragezi, aproximativ 8 minute. Descoperiți; creșteți căldura la mediu-mare și gătiți până când cartofii sunt ușor rumeniți și fragezi, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Adăugați șalotă și saut până la moale, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă ușor în pâine, somon, arpagic și mărar tocat.
Transferați amestecul în vasul pregătit.
Bateti ouale si urmatoarele 5 ingrediente intr-un bol mediu pentru a se amesteca bine.
Se toarnă cremă peste amestecul de cartofi în vas.
Lăsați să stea 15 minute, apăsând ocazional pâinea în cremă. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de coacere.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți caserola, neacoperită, până când crema este setată, aproximativ 30 de minute.
Tăiați în pătrate și acoperiți cu smântână suplimentară, capere și crenguțe de mărar; se servește fierbinte.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.