Caserola de mic dejun cu cartofi și slănină

Caserola de mic dejun cu cartofi și slănină
Caserola de mic dejun cu cartofi și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 655 calorii, 21g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de cartofi roșii, lapte, 2 cepe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Chow. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Caserola De Mic Dejun Cu Bacon, Cartofi Și Ouă, Caserola de mic dejun cu cartofi și slănină, și Caserolă Uimitoare De Mic Dejun Cu Ouă De Slănină De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți o tigaie metalică de 9 pe 9 inci cu unt (dacă nu intenționați să reîncălziți caserola pe un grătar, este bine să folosiți un vas de copt din ceramică sau sticlă); pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Tava De CoptTava De Copt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CuptorCuptor
2
Așezați slănina într-un strat uniform pe o foaie de copt cu margini și coaceți până când sunt crocante și rumenite, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Scoateți pe o farfurie mare căptușită cu un prosop de hârtie și lăsați-o deoparte să se răcească.Între timp, topiți untul măsurat într-o oală mare, largă sau cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați ardeiul gras și ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
5
Adăugați făina și gătiți, amestecând ocazional, până când făina nu mai are gust crud, aproximativ 1 minut.În timp ce bateți constant, turnați încet laptele și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Lăsați amestecul să fiarbă și scoateți-l de pe foc.
7
Bateți sarea măsurată, smântâna și 1 cană de brânză și condimentați cu piper; pus deoparte.Radeți cartofii pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie (ar trebui să aveți aproximativ 5 căni de cartofi mărunțiți), adăugați în oală și amestecați pentru a combina.Tăiați slănina răcită în zaruri mici, adăugați-o în amestecul de cartofi și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
PiperPiper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
BatetiBateti
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Transferați amestecul în vasul de copt pregătit, întindeți-l într-un strat uniform și presărați cu restul de 1 1/2 căni de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Coaceți până se rumenesc peste tot, clocotind în jurul marginilor, iar cartofii sunt fierți, aproximativ 1 oră (acoperiți vasul cu folie de aluminiu dacă se rumenesc prea repede).pentru a face înainte și reîncălziți într-un cuptor sau pe grătar, lăsați caserola gătită să se răcească la temperatura camerei. Se acoperă cu folie de aluminiu și se dă la frigider până la 2 zile. Când este gata de reîncălzire, lăsați caserola acoperită să stea la temperatura camerei timp de 1 până la 1 1/2 ore, apoi puneți-o într-un cuptor de 350 de litri F sau pe un grătar mediu (aproximativ 350 de litri F până la 450 de litri F) până se încălzește, aproximativ 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista