Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați lintea Curry și caserola de orez brun. Această rețetă servește 4 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 360 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci portocaliu închis, linte, orez brun natural cu cereale integrale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată De Linte + Orez Brun, Supă De Linte Și Orez Brun, și Salată De Linte De Orez Brun.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.în caserola unsă de 2 sau 2 1/2 litru, amestecați toate ingredientele, cu excepția migdalelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Acoperiți și coaceți 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până când orezul și lintea sunt fragede. Descoperiți și amestecați amestecul.
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Laurenz V rezerva fermecător Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.