Caserola de linte a lui Zulandt
Caserola de linte a lui Zulandt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 329 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, orez brun, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Caserola de linte și dovlecei, Caserola De Orez Cu Linte, și Caserola Cu Cârnați Și Linte.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aduceți apă și cuburi de bulion la fiert.
Adăugați orez și amestecați. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 50 de minute sau până când orezul este fraged și tot lichidul a fost absorbit.
Încălziți uleiul într-un vas la foc mediu-mare. Gatiti dovleceii si ceapa pana cand sunt fragede, dar inca usor ferme, aproximativ 5 minute. Se amestecă chimen, oregano, linte și aproximativ 6 căni de apă treptat. Aduceți la fierbere moale și continuați să gătiți până când lintea este fragedă, 45 până la 60 de minute, adăugând apă după cum este necesar.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Se amestecă orezul fiert împreună cu lintea și se condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă 3/4 din brânza Cheddar și se transferă amestecul într-o tigaie de 9x13 inch.
Se amestecă brânza rămasă împreună cu pesmetul și se întinde uniform pe partea superioară a vasului.
Coaceți în cuptorul preîncălzit doar până când brânza s-a topit, aproximativ 10 minute.