Caserola de linte a lui Zulandt

Caserola de linte a lui Zulandt
Caserola de linte a lui Zulandt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 329 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, orez brun, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Caserola de linte și dovlecei, Caserola De Orez Cu Linte, și Caserola Cu Cârnați Și Linte.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, aduceți apă și cuburi de bulion la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați orez și amestecați. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 50 de minute sau până când orezul este fraged și tot lichidul a fost absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Încălziți uleiul într-un vas la foc mediu-mare. Gatiti dovleceii si ceapa pana cand sunt fragede, dar inca usor ferme, aproximativ 5 minute. Se amestecă chimen, oregano, linte și aproximativ 6 căni de apă treptat. Aduceți la fierbere moale și continuați să gătiți până când lintea este fragedă, 45 până la 60 de minute, adăugând apă după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
LinteLinte
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se amestecă orezul fiert împreună cu lintea și se condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă 3/4 din brânza Cheddar și se transferă amestecul într-o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Orez FiertOrez Fiert
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se amestecă brânza rămasă împreună cu pesmetul și se întinde uniform pe partea superioară a vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit doar până când brânza s-a topit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista