Caserola de găluște de vită și cartofi
Caserola de găluște de vită și cartofi este o fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 327 calorii, 26g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, arpagic, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Caserola de găluște de vită și cartofi, Caserola Cu Găluște De Cartofi, și Caserola De Găluște.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 buc. În tigaie de 12 inci, gătiți carne de vită, ceapă, ciuperci și sare la foc mediu, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste.
În timp ce carnea de vită se gătește, într-o cratiță de 2 litri, încălziți apa și untul până la fierbere; scoateți de pe foc. Se amestecă cartofii uscați și smântâna.
Lăsați să stea 1 minut, apoi amestecați energic până se omogenizează. Se amestecă 2/3 cană Bisquick mix, arpagicul și oul.
Scurgeți amestecul de carne de vită. Se amestecă 3 linguri Bisquick se amestecă în supă. Se amestecă amestecul de supă, broccoli și ketchup în amestecul de carne de vită.
Se încălzește până la fierbere. Se fierbe descoperit 1 minut.
Se toarnă în caserola de 3 litri fără grăsime. Scoateți amestecul de găluște de cartofi în jurul marginii caserolei.
Coaceți descoperit 25 până la 30 de minute sau până când găluștele sunt maro auriu deschis.