Caserola de fasole verde și curcan

Nevoie de o curs principal fără gluten? Caserola de fasole verde și curcan ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 457 calorii, 22g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, apă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola De Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. în cratița de 2 litri, se amestecă curcanul, fasolea verde, supa și 1/3 cană de lapte. Gatiti la foc mediu 6 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana cand amestecul este fierbinte.
Faceți piure de cartofi în cuptorul cu microunde conform instrucțiunilor de pe cutie folosind apă, rămânând 2/3 cană de lapte, unt, sare și piure de cartofi.
Scoateți amestecul de curcan de pe foc. Se amestecă brânza până se topește.
Se toarnă în caserola unsă de 2 litri. Se acoperă cu piure de cartofi.
Coaceți descoperit 10 minute.
Se presară cu ceapă; coaceți cu 3 până la 5 minute mai mult sau până când amestecul este Bulbuc și ceapa este caldă.