Caserola De Fasole Verde

Caserola De Fasole Verde
Caserola de fasole verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 417 calorii, 15g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de pesmet, cremă condensată de supă de ciuperci, cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola De Fasole Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Spălați și tăiați capetele tulpinii din fasolea verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați într-un vas de copt uns de 8 x 8 x 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Într-un castron mediu, amestecați crema de supă de roșii, hrean, sos Worcestershire, sare și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
HreanHrean
Supă De RoșiiSupă De Roșii
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă peste fasole și se coace, acoperit, aproximativ 1 oră
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se acoperă cu ingrediente gratinate, mai jos.
6
Se încălzește în broiler până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
1
Acoperiți complet mâncarea cu firimituri de pâinecaprika, unt și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
PâinePâine
2
Așezați vasul într-un cuptor preîncălzit de 350 de grade F sau sub broiler la 5 inci sub sursa de căldură și fierbeți până când se creează o crustă aurie glazurată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Spălați și tăiați capetele tulpinii din fasolea verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați într-un vas de copt cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se amestecă lapte, smântână de supă de ciuperci, 2/3 cană conserve de inele de ceapă prăjite francez șisare și piper negru după gust
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Piper NegruPiper Negru
CeapăCeapă
LapteLapte
4
Se toarnă peste fasole și se coace, neacoperit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se presară cu 1/2 cană de inele de ceapă prăjite în franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Coaceți până se rumenesc, 5 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Retipărit cu permisiunea Joy of Cooking de Irma S. Rombauer, Marion Rombauer Becker și Ethan Becker., 2006-Simon & Schuster Inc.,
8
adaugă note notele mele
9
editează notele mele
10
făcut
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista