Caserola De Fasole Verde
Caserola de fasole verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 417 calorii, 15g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de pesmet, cremă condensată de supă de ciuperci, cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola De Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Spălați și tăiați capetele tulpinii din fasolea verde.
Așezați într-un vas de copt uns de 8 x 8 x 2 inci.
Într-un castron mediu, amestecați crema de supă de roșii, hrean, sos Worcestershire, sare și boia.
Se toarnă peste fasole și se coace, acoperit, aproximativ 1 oră
Se acoperă cu ingrediente gratinate, mai jos.
Se încălzește în broiler până când brânza se topește.
Acoperiți complet mâncarea cu firimituri de pâinecaprika, unt și brânză.
Așezați vasul într-un cuptor preîncălzit de 350 de grade F sau sub broiler la 5 inci sub sursa de căldură și fierbeți până când se creează o crustă aurie glazurată.
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Spălați și tăiați capetele tulpinii din fasolea verde.
Așezați într-un vas de copt cu unt.
Se amestecă lapte, smântână de supă de ciuperci, 2/3 cană conserve de inele de ceapă prăjite francez șisare și piper negru după gust
Se toarnă peste fasole și se coace, neacoperit, aproximativ 30 de minute.
Se presară cu 1/2 cană de inele de ceapă prăjite în franceză.
Coaceți până se rumenesc, 5 până la 10 minute.
Retipărit cu permisiunea Joy of Cooking de Irma S. Rombauer, Marion Rombauer Becker și Ethan Becker., 2006-Simon & Schuster Inc.,