Caserola de fasole cu șuncă și Lima
Caserola de fasole cu șuncă și Lima necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Acest curs principal are 259 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți apă, brânză Cheddar ascuțită, fasole lima pentru bebeluși și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma laptele degresat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte Degresat De Casa ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de șuncă și fasole verde, Caserola Clasică De Fasole Lima, și Quick Lima Bean Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie.
Adăugați fasolea lima, ardeiul gras și ceapa; acoperiți și gătiți 5 minute.
Combinați amestecul de fasole lima, șuncă, brânză, sos Worcestershire și porumb într-un bol; amestecați bine. Lingură într-o caserolă de 2 litri acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și coaceți la 400 timp de 20 de minute.
Combinați laptele și ceapa verde într-un bol și amestecați amestecul de copt. Aruncați aluatul cu linguri pe amestecul de șuncă pentru a forma 6 biscuiți.
Coaceți, neacoperit, 20 de minute sau până când biscuiții sunt aurii.
Notă: de asemenea, puteți asambla caserola din timp, omițând toppingul de biscuiți; acoperiți și răciți la frigider sau congelați (dezghețați caserola congelată peste noapte la frigider).
Lăsați caserola să stea la temperatura camerei 30 de minute; adăugați toppingul de biscuiți și coaceți conform instrucțiunilor.