Caserola de dovlecei și Ricotta
Dovlecelul și caserola de Ricotta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 6 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 62 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, boia de ardei, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este destul de bun. Încercați Flori de dovlecei prăjiți cu bivol Ricotta: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, Zucchini Lasagna cu dovlecei "Ricotta", și Blinele De Dovlecei, Șuncă Și Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Amestecați dovlecelul, usturoiul, menta, uleiul de măsline, boia afumată și sarea într-un bol mare până când dovlecelul este acoperit uniform; transferați într-un vas de copt.
Aruncați dollops de brânză ricotta deasupra amestecului de dovlecei. Condimentează cu piper cayenne.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când dovlecelul este fraged și brânza se rumeneste, aproximativ 30 de minute.